onsdag 20 januari 2010

En antologi blir tillNu har vi nått nästa avsats i arbetet med Northern Lights 2. Sidplanen är satt och i princip är allt material inlämnat och ute på olika nivåer av korrektur. Det var ett oerhört hårt tryck på att medverka i år och jag önskar VERKLIGEN att jag haft hundra sidor till. Med tanke på allt fantastiskt som görs just nu så hade det verkligen, verkligen varit rättvist. Nu landade det till sist på 216 sidor varav 212 är serier. Medverkar gör:

David Liljemark, Ruben Vargas Dahlstrand, Coco Moodysson, Kim W Andersson, Anneli Furmark, Knut Larsson, Marcus Ivarsson, Karolina Bång, Åsa Grennvall, Mats Jonsson, Sara Hansson, John Andersson, Martin Kellerman, Loka Kanarp, Simon Gärdenfors, Nanna Johansson, Johan Wanloo, Eva Björkstrand, Carl Michael Edenborg, Joakim Pirinen, Joanna Hellgren, Emelie Östergren, Sara Granér, Björn Westerlund, Kolbeinn Karlsson, Fabian Göranson, Gunnar Lundkvist, Henrik Bromander, Sofia Olsson, Liv Strömquist, Thomas Olsson, Niklas Asker, Daniela Wilks, Benjamin Stengård, Emma Rendel, Pontus Lundkvist, Stina Johnson

Jag är väldigt stolt över urvalet, men vill passa på att be om ursäkt till alla er som inte medverkar just den här gången. Det fanns ingen baktanke men dåligt med utrymme. Mycket kommer hända på vägen ännu och jag hoppas och tror att det kommer gagna hela seriebranschen i slutänden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar