tisdag 2 november 2010

Dotterbolaget gästredaktörar

Hej,

vi i den ordinarie Galagoredaktionen har slut på idéer. Vi är så himla nöjda med hur Galago nummer 100 blev och känner liksom att vi själva inte kan toppa det. Vi har därför bett våra vänner Dotterbolaget om hjälp med nya friska idéer. Nästa nummer gästredaktöras därför av just dem. Det känns hur kul och roligt som helst och som ett bra sätt för nya, bra idéer att komma in i ett gammalt Galagohuvud. Till nummer 102 är vi tillbaks igen och i nummer 103, lagom till 1:a maj, är det borgarblåsardags. Men tills desstackar vi Dotterbolaget och låter dem tala för sig själva:

Allkvinnskt upprop från Dotterbolaget:

Det feministiska serietecknarnätverket Dotterbolaget kommer att vara redaktörer för nästa Galagonummer. Det är snabba ryck! Om du vill skicka in material är det deadline den 8 november, och om du är intresserad, skriv gärna redan nu hur många sidor material du tror att du vill medverka med, så är det lättare för oss att planera. Vi tar gärna också emot krönikor/noveller.

Vi hoppas att inte behöva refusera något material, men tidningen är bara 100 sidor och vi vet inte hur mycket vi kommer att få in. Numret är kvinno- och transseparatistiskt.

Gör intresseanmälan eller skicka det du vill ha med (lågupplösta filer) till info@dotterbolaget.com så snart du bara kan!

Nu gör vi det bästa Galagonumret någonsin!

Puss och kram från Dotterbolaget

1 kommentar:

  1. hallå! jag tänkte bara fråga om det går att köpa gamla nummer av galago? är väldigt sugen på #79 men hittar ingenstans att köpa den!

    SvaraRadera