torsdag 17 juni 2010

JUBILEUM! FEST! MÄSSA! BÖCKER! 100!

Hej och välkommen till Galago.

För er som inte vet vad Galago är så är så behöver ni bara veta en sak och det är att vi fyller inte mindre än hundra nummer på Bokmässan i år. Ni som känner till Galago kanske anade detta i och med att förra numret var nummer nittionio. Hundra nummer utslaget på trettio år innebär att vi kommit ut med tre och en tredjedels nummer om året. Det måste ses som en bedrift i sig och bedrifter i sig måste faktiskt firas. Vi kommer därför slå på stort under årets bokmässa.

Galago har ju de senaste fem åren mutat in torsdagen på mässan som vår alldeles egna festdag, så även i år. Vi trodde förra året, efter att ha befunnit oss på bland annat en båt, i en ateljé och en altan att vi nu hittat den perfekta platsen när vi flyttade på oss till Belle 7 och förra årets fest var så fet att vi hade svårt att hämta oss under resten av mässan. Tyvärr måste vi flytta på oss i år. Göteborgs kommun stängde ned Belle och bestämde sig för att "Sveriges solsidas" innevånare behövde ännu en plats att se nakna fruntimmer på vilket innebär att vi rör på oss. Än så länge är den nya lokalen hemlig, men vi kan idag avslöja att våra kompisar i Den svenska björnstammen kommer uppträda på festen. Vi är verkligen hur glada som helst över detta. Björnstammen är det nya svarta och ett av landets hetaste liveband. Kolla in dem här.

Fler bokningar kommer under de närmsta veckorna, så missa inte årets och decenniets Galagopartaj den 23:e september i Göteborg!

Och ja, problemet med ölpriset på förra Galagofesten är åtgärdat och om allt går som det ska så kan vi snarare säga att det blir tvärtom i det fallet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar